Дома > Вести > Вести од компанијата

Испорака ▏126mts DOTP Испорака до клиент

2023-09-07


Есента симболизира жетва и радост. Од влегувањето во септември, Аосен добива и многу нарачки во странство. Денеска 126 милиони стоки се подготвени за испорака. Земајќи ги предвид трошоците за работа за нашиот клиент, ние го избираме Flexitank да вчита стоки за да заштеди трошоци по разговорот со клиентот.


Шандонг Аосен за нова технологија за материјали, Ltd. е високотехнолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба на полимерни материјали, пластификатори, помагала за обработка и други фини хемикалии. Нашиот производ за жешка продажба вклучува, но не е ограниченПВДЦ,PPH,DOA,DOTP,ТОА,ЕБОитн

Задоволете ги потребите за производство и преработка на клиентите за суровини и адитиви и обезбедете им на клиентите решенија за повеќекратни комбинации на производи.


Силната корпоративна сила, одличниот квалитет на производите и внимателната услуга по продажбата на Аосен ја освоија довербата и поддршката на голем број клиенти и воспоставија долгорочни и стабилни кооперативни односи со нив. Aosen дополнително ќе истражува и ќе иновира, континуирано ќе ја подобрува техничката сила на сопствените производи и ќе им враќа на новите и старите клиенти домашно и на меѓународно ниво со поквалитетни производи и искрени услуги!

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept